7 Eylül 2012 Cuma

NEFESLE BOLLUK YARATMAK


NEFESLE SINIRLARI ORTADAN KALDIRMAK VE BOLLUK YARATMAK

Zihnimiz, hayal edebileceğimizden daha fazlasının var olduğunu kabul ettiği her defasında yeni bir manyetik alan yaratır ve enerji kendisine temas eden her şeyle, o her şeyin içinde bulunduğu niyete bağlı olarak karşılık verir.
Bolluğunuzun sizinle teması ufak şeylerle başlayabilir. Bunları göz ardı etmeyin. Çünkü bunlar sizi bolluk potansiyeline taşıyacak daha büyük adımlara hazırlayacaktır. Nefes; farkındalığı, yaşam sevgisini, para sevgisini, huzuru, barışı, sevinci ve uyum sevgisini varlığımıza taşır. Bırakmamız gereken tek şey para korkumuz yani gelecekten endişe duyma korkumuzdur. Kazandığımız şeyleri kaybetme korkusuyla elimizdekini korumak ve elimizdekini kaçırmama telaşı yüzünden sizi bolluğa taşıyabilecek fikir ve adımlardan kaçmayı öğrenmek zorundayız. Sevginin, sevincin, uyumun, kendini değerli görmenin, kendini sevmenin, kendini kabul etmenin ve bolluğun en iyi, en uyumlu şekilde varlığımızla eşleşmesine niyet etmeli ve arzularımızı bu inançla geliştirmeliyiz.
Derin bir nefes alın, her nefes alış verişinizde enerjinin taç çakranızdan beyninize girdiğini, beyninizin uyuyan bölümlerini, özellikle bolluk anlayışınızı uyandırma işlemini başladığını hissedin. Nefes alın ve aldığınız nefesin enerji alanınızı sarmasına, yerleşmesine ve alanınızın sınırlarını genişlettiğinin farkına varın. Nefesinizle, alanınıza taşıdığınız enerjinin kendinize karşı olma ve kendinize değer vermeme düşüncelerini değiştirmesine, aza razı olma eğiliminizin ve yoksulluk bilincinizin bolluk bilincine dönüştürülmesine izin verin. İzin verin ki nefesiniz, sevgisizlik ve ego hakimiyetinde yer alan kalıplarınızı kırmaya başlasın.
Bolluk yatama meditasyonuna geçelim; ayaklarınızın yere temas edeceği rahat bir yere oturun, gözlerinizi kapayın ve nefes alıp vermeye başlayın. Burnunuzdan derin nefesler alın verin. İçinize alıp sonra dışarı verdiğiniz nefese odaklanın. Aldığınız nefeste bir sonraki nefesin geleceğinden hiç endişe duymadan bunu tekrarladığınızın farkındalığına varın. Sizi hayatta tutan havanın bolluğuna inanır, kabul eder ve ona o kadar güvenirsiniz ki uykuya dalsanız da bilincinizin olmadığı bir anda daima nefes alacağınızın bilincindesinizdir; bunun farkındalığına varın. Şimdi nefes alıp verirken, havanın ne kadar bol olduğu duygu ve düşüncesine odaklanın. Etrafınızdaki havanın bolluğunu düşünün, bu havanın sadece sizi değil tüm hayatın devamlılığını sağladığının farkındalığına varın. Yeteri kadar olduğunu çok iyi bildiğiniz hava  yerine  para fikrini koyun. Her ikisinin de enerji olduğunu, her ikisinin de bize yetecek kadar varolduğunu bilerek her türlü sınırlamaları kaldırın ve emin olduğunuz ve size ait olan bolluğu  dileyin…
Sevgiyle kalın
Ebruli.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder